OM EKPR

Vi jobbar med PR. Vi kan PR. Tjugo års erfarenhet, ett mycket omfattande kontaktnät och ett nytänkande team gör EKPR till en trygg och idérik partner inom segmenten mode, inredning, mat, skönhet och livsstil. Vi hjälper våra kunder med allt från medierådgivning och pressbearbetning till sponsring och eventmarknadsföring.

Målet är att alltid göra våra kunder framgångsrika. Dit når vi genom ett nära samarbete med journalister, bloggare och aktörer inom TV och musikindustrin. Vår särskilda styrka är unika samarbeten med de ledande och viktigaste aktörerna för varje enskild kunds målgrupp.

Vem vill du nå?

Några ord från våra kunder:

Vi har arbetat med EKPR i hela 12 år. Samarbetet har varit mycket fruktbart och deras professionella attityd har hjälpt oss med PR genom åren, på ett utmärkt sätt.  Dessutom får man alltid ett glatt och trevligt bemötande av hela personalen.

Lisa Lindvall – DYRBERG/KERN

Som ett litet nystartat företag är det viktigt att synas på rätt sätt och i relevanta sammanhang. Redan från starten, när Madeleine med team, hjälpte oss att placera det franska olivoljemärket Château d’Estoublon på kartan, insåg vi att EKPR verkligen har förmågan att nå ut till de viktigaste svenska mat-, livsstils- och inredningsjournalisterna. Tack vare bildbanken, showroomet och sina olika visningar under året säkerställer EKPR att intresset för våra produkter fortsätter att vara högt – och de resultat som EKPR uppnår talar för sig själva. Vi är mycket nöjda ned EKPR som vi ser som en viktig samarbetspartner i vår strävan att fortsätta utveckla Gåshaga Gourmet.

Fredric & Lotta Ankarcrona grundare och ägare Gåshaga Gourmet

Tack vare EKPRs kontaktnät och briljanta arbete fick vårt klockmärke en snabbtickande start med hög införandenivå och stor efterfrågan på mycket kort tid

Ann-Sofie Frisk, Fullspot Collection  -  dome&brands

EKPR är en professionell, kompetent och personlig PR-Byrå.

Ann-Louise Andrén, VD  Ceannis

För oss är det viktigt med personlighet och engagemang. Det gör att vi värnar om långsiktiga relationer, därför har vi valt att samarbeta med EKPR.

 Annica Högström, VD  HIMLA

Jag tog kontakt med EKPR efter att träffat andra PR-företag som ett viktigt led i att vända den nedåtgående spiral Maze befann sig i när jag tillträdde som VD och ägare i företaget 2011. EKPR har varit en viktig del i den framgång Maze haft under det senaste året och hjälpt till att öka kännedom och uppmärksamhet kring varumärket som i sin tur lett till en kraftigt ökad försäljning.

Lotta De Visscher, VD och ägare Maze

Vi fick en pressuppmärksamhet av sällan skådat slag tack vare PR-arbetet som gjordes av EKPR. Varumärket visades plötsligt i alla typer av tidningar och fanns på allas läppar. Ett marknadsföringsvärde vi aldrig skulle haft resurser till i annonsinföranden.

Ann-Sofie Frisk & Anette Freitag, Dome

Vi är väldigt glada över vårt fina samarbete med EK PR, för oss är det viktigt med  ett personligt och nära samarbete och det tycker vi EKPR erbjuder!
Förutom att de hjälpt oss att bygga vårt varumärke och synas i rätt sammanhang så uppskattar vi deras positiva inställning i allt de gör!

Johanna Rautio, Delägare och Creative Director Vintage by Fé

Som växande varumärke är representation i press en av de viktigaste byggstenarna för igenkänning och långsiktigt varumärkesbyggande. Vi har valt att jobba med EK PR för att vi får just detta. Samarbetet EKPR gör att vi får ett proffsigt bemötande och byråns personliga kontakt ger stor utdelning för våra produkter och vårt varumärke i press. 

Pia Fehrm, Ägare Pipol’s Bazaar

 

Välkommen att boka ett möte!

SHOWROOM

  • Presslån
  • Kollektionsgenomgångar
  • VIP-visningar
  • Produktplacering