Dixie – Rum & Design

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

RUM-design,-nr-7---15

Dixie i Rum Design

2015-09-21

Naturnära toner inspirerar oss i köket i höst. Underlägg från Dixie Design höjer dukningen!

Jotun – Allt i Hemmet

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Allt-i-hemmet,-nr-10---15

Allt-i-hemmet,-nr-10---15_0

Jotun i Allt i Hemmet

2015-09-08

Hösten är förändringarnas säsong och vi är mer sugna än någonsin på att göra om hemma. I senaste numret av Allt i hemmet syns Jotuns underbara färgkarta och stylisten Linda Åhman inspirerar oss till en riktig färgfrossa!

Färger: LADY 6084 Sjösmaragd och LADY 2859 Whispering Red.

Foto: Jonas Gustavsson

Ny kund – Malaika Cotton

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Malaika_ekpr

 

Ny kund  hos EK PR – Malaika Cotton

2015-09-04

Vi hälsar Malaika Cotton  varmt välkomna till vårt showroom. Bakom textil- och inredningsvarumärket står grundarna Ida Trygg Andersson och Mikaela Thimmig Bonde. Med en bas i Stockholm och Kenya hämtar Ida och Mikaela sin inspiration från världens alla hörn. Varumärket startades 2013 och uppstod genom deras gemensamma intresse för färgstarka kulturer, design, nya perspektiv samt en vilja att hjälpa utsatta människor i Kenya. Vi ser mycket fram emot att jobba med er!

Ceannis & Himla – Sköna Hem

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Sköna-Hem,-nr-10---15_0001

Ceannis och Himla i Sköna Hem

2015-09-01

Äntligen är hösten här med tid för mysiga middagar. Givetvis dukar vi med säsongens färger. Karolina Karlsson har stylat ett inspirerande stilleben i senaste numret i Sköna Hem. Textil från Himla och Kudde från Ceannis sätter pricken över i!

Foto: Johan Carlson

Ny kund – Cook’n Bloom

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Cook'n-Bloom_EKPR

 

Cook’n Bloom – Välkommen till EK PR!

2015-08-25

Vi hälsar Cook’n Bloom varmt välkomna till oss på EKPR.  Cook’n Bloom startades av Anne-Lie Rosenqvist och Åsa Iggström, två passionerade foodies med smak för kvalité och sinne för det goda. De erfarenheter som de fått genom sina resor och att laga mat från världens alla hörn, tillsammans med mångårig yrkeserfarenhet inom kommunikation och affärsutveckling ledde fram till affärsidén bakom Cook’n Bloom. 2013 förverkligade de drömmen om att starta eget företag som handlar om mat och njutning. Cook’n Blooms ambition är att förse nischade köks- och inredningsbutiker, restauranger samt delikatessbutiker på den nordiska marknaden med nya och spännande kvalitetsprodukter för köket, baren och grillen. Produktportföljen innehåller varumärken som Fox Run, IronWood Gourmet, Outset, Pallares och William Bounds.

SHOWROOM

  • Presslån
  • Kollektionsgenomgångar
  • VIP-visningar
  • Produktplacering