Apair i Damernas Värld

2013-10-30

Bland höstens tio modemåsten som listats i Damernas Värld, nr 13, hittar vi danska skomärket Apairs snygga mockastövletter. Apair är verkligen skomärket som säsong efter säsong väcker habegär med sina fantastiska kollektioner! Mer om Apair hittar du här.

Av: Lisa Pettersson/DV Foto: Fredrik Wannerstedt

Bric-a-Brac vinner Svenska Publishing Priset

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Bric-a-brac vinner Svenska Publishing-priset

2013-10-24

Hurra för Bric-a-brac som vann Svenska Publishing-priset i kategorin Jubileumsskrifter! Motiveringen löd:
”För en i färg, form och text väl sammanhållen helhet och ett foto som passar utmärkt i sitt sammanhang – en produktion med hög verkshöjd”

Läs mer om priset här

Ylva Skarp – Plaza Interiör

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Ylva Skarp – Plaza Interiör

2013-10-18

Vi vill också bo på Ylvas Planet – för visst är det snyggt! Det tycker även Plaza Interiör som i senaste numret berättar om Ylva Skarps senaste alster.

Med det här fina pressklippet säger vi tack för den här veckan och trevlig helg!

Monkeyglasses – ny kund

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Monkeyglasses ny kund hos EKPR!

2013-10-18

Vi säger välkommen till Monkeyglasses som är ny kund hos EKPR. Spana in de coola sol- och läsglasögonen här eller ta en sväng förbi vårt showroom och bli inspirerad!

Agentur Costume

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Nya kunder hos EKPR

2013-10-18

Vi hälsar tre av Agentur Costumes fantastiska varumäken välkomna till EKPR – Blue Roses, Berenice & Charlie Joe! Om ni inte hann förbi på vår pressdag i onsdags så skynda hit och titta på alla fantastiska plagg!

Soya Concept – DV

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Soyaconcept – Damernas Värld

2013-10-08

Vilken härlig och färgsprakande frontpage på Damernas Värld, nr 12. Det har knappt hunnit bli höst och redan visar modemagasinerna en försmak på våren 2014. Men visst är alltid våren och sommaren rolig att se fram emot oavsett årstid? Extra roligt tycker vi att det är när vi hittar Soyaconcept både på framsidan och på ännu en vacker bild inne i tidningen.

Styling: Malin Thorngren Foto: Ewa-Marie Rundquist/Camera Link

Bric-a-brac boknominering

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Bric-a-brac nominerad till Svenska Publishing-Priset

2013-10-03

Bric-a-brac gör inte bara snygga kläder, de skriver bra böcker också! I samband med Bric- a- bracs 20-års jubileum i år utkom boken Biography som nu blivit nominerad till Svenska Publishingpriset 2013 i kategorin Jubileumsskrifter.

I biografin delar Bric-a-bracs formgivare, Malin I Engblom och Christina Wingås med sig av sin och företagets historia. Boken ger en inblick i företagets historia, utveckling, designprocess, produktion samt många bilder ur arkivet. Med boken visar Bric-a-brac även sin uppskattning för samarbetspartners och trogna kunder genom åren.

Boken är skriven av Anja Stegen, foto Tina Axelsson och illustrationer av Stina Wirsén. Förord av modejournalisten Cay Bond.

Läs mer om Svenska Publishingpriset hittar du här.

Glo Minerals -Ny kund

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

glōminerals ny kund hos EKPR!

2013-10-01

EKPR har inlett ett samarbete med det fantastiska makeup-märket glōminerals. glōminerals är mineral-makeupen som både lugnar samt behandlar huden, samtidigt som du får en fräsch och naturlig makeup som håller hela dagen. Makeup-serien består endast av 100 % rena och vårdande naturliga mineraler. Räkna med massa spännande nyheter framöver.  Välkommen glōminerals!

SHOWROOM

  • Presslån
  • Kollektionsgenomgångar
  • VIP-visningar
  • Produktplacering