Vintage by Fe

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Vintage By Fé – City Chic

2013-05-30

I senaste Femina hittar vi Vintage By Fé i  det fina reportaget ”City chic”! Det är Eva Lindh som har stylat och David Denman har fotograferat.

Vintage by Fé startades 2008 av Johanna Rautio och Nicklas Fahlström. Efter att i starten arbetat med främst smycken och accessoarer släppte Vintage by Fé sin första klädkollektion 2011. Succén lät inte vänta på sig och företaget har sedan dess varit en helhetsleverantör inom mode och accessoarer.

Habitat

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Premiär för Habitat i Sverige

2013-05-23

I mitten av augusti slår den internationella inredningskedjan Habitat upp portarna till sin första butik i Sverige. Den 800 kvm stora butiken kommer att ligga i varuhuset PUB i Stockholm och drivas av personerna bakom den välkända inredningsbutiken R.O.O.M.
 
- Habitat kompletterar vårt eget sortiment på ett mycket bra sätt, säger VD Per Krook. Habitat och R.O.O.M. har olika styrkor och uttryck, som tillsammans gör PUB till en ännu mer spännande destination för alla som gillar inredning.
 
Habitat grundades av Sir Terence Conran i Storbritannien 1964 och erbjuder ett brett sortiment av moderna och spännande möbler, textilier, belysning och inredningsdetaljer. Företaget ägs av franska Cafom och har egna butiker i Frankrike, Tyskland, och Spanien.  Utöver det drivs Habitat på franchisebasis i ett tiotal länder.
 
 

Ewa I Walla AW13

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Ewa I Walla – Bewitched Beauty

2013-05-15

Jag kisar med ett öga och jag ser ett ord som börjar på bokstaven E. Jag kisar med ett öga och undrar om detta verkligen är allt de ser. Månen är min ledstjärna på denna mörka plats och jag förbannar alla som inte unnar mig mitt ljus och om mörkret är mitt öde, så kommer det att bli ditt också.

I Ewa I Wallas höst- och vinterkollektion 2013 möter du en skoningslös häxa, missförstådd och dömd till ett liv i evigt mörker. Skuggor kommer att jaga henne utan uppehåll och hennes ouppnåliga skönhet är hennes förbannelse. En obeskrivlig prakt som hemsökt drömmar och sägs förtrolla oskyldiga män där deras avsikter varit ofarliga. Hennes blick kommer att fånga din själ och en kyss ta ditt sista andetag.

Så börjar beskrivningen av Ewa I Wallas höst- och vinterkollektion 2013. Läs mer om kollektionen här.

 

Rusta AW 13

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Rusta Pressvisning

2013-05-15

I strålande solsken bjöd Rusta upp till Cowboy Christmas. Inspirerande som alltid! Fler bilder från eventet hittar du här.

Ceannis AW13

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Ceannis AW13

2013-05-14

Idag visar Ceannis höst-vinter 2013 i sitt showroom på Östermalm i Stockholm. Vill du se mer bilder från eventet, klickar här.

Läs mer om Ceannis här.

Dyrberg/Kern – Plaza

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

DYRBERG/KERN – Plaza Magazine

2013-05-13

Dags för lite måndagsinspiration! Vi hittar DYRBERG/KERN på den snygga bilden från modereportaget Linje Lusta i senaste Plaza Magazine, nr 4. Robert Nordberg har stylat det fina jobbet och Ewa-Marie Rundquist har fotograferat.

Vi önskar alla en härlig dag!

 

Pipol’s Bazaar

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Oh, Pipol!

2013-05-07

Pipol’s Bazaar landar ett par riktiga knock-out pressklipp i senaste DV Mode! De fantastiska jobben är gjorda av Lisa Pettersson och fotograferade av Fredrik Wannerstedt. Så spring och köp DV Mode för mer härlig sommarinspiration!

Bakom svenska Pipol’s Bazaar står Pia Fehrm. Hon startade Pipol’s Bazaar 2009 och de har sedan dess gjort sig kända för sina accessoarer och statement-smycken. Vill du läsa mer om Pipol’s Bazaar, klicka här.

Heart of Lovikka AW13

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Spännande designsamarbete – Heart of Lovikka AW 2013

2013-05-06

2013 blev Heart of Lovikka nominerat till Årets Modeföretag av Moderådet. Med tre framgångsrika höst/vintersäsonger bakom sig samt en lyckad lansering i Japan är Heart of Lovikka nu redo att lansera sin fjärde höst/vinterkollektion. Heart of Lovikka samarbetar denna gång med den i Tjeckien väletablerade modedesignern Hana Stocklassa som har ett långt förflutet som designer av stickat.

Läs mer om Heart of Lovikkas höst- och vinterkollektion här.

Li Edelkoort

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Li Edelkoort – BOLD

2013-05-03

I dag föreläste  Li Edelkoort, den världskände grundaren av Trend Union, i Stockholm. Li Edelkoort förutspår att vintern 2014/2015 är då vi lägger sex år av kriser bakom oss. Vi har under de senaste åren varit duktiga, klassiska, tittat bakåt – vi har anpassat oss. Nu är det dags att våga.

Det är dags för Plan B.

Bold, Baby, Bare, Blush, Blood, Burgundy, Brick, Bland, Bulbous, Battled, Bad och Bundle är alla ledord för mode och inredning AW14-15.  Vilket B vill du vara?

Vi på EKPR har i alla fall fått massa härlig inspiration och önskar alla en trevlig helg!

Johnny Was – Lantliv

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Johnny Was i Lantliv

2013-05-02

Härligt att se Johnny Was på omslaget av Lantliv nr 6!

Cathrine Vaindorf har stylat det fina jobbet. Foto: Patric Johansson.

Next Page →

SHOWROOM

  • Presslån
  • Kollektionsgenomgångar
  • VIP-visningar
  • Produktplacering