Maria Drugge

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Drugge Smycken -  Ny kund hos EKPR!

2013-04-29

Maria Drugges intresse för smycken startade tidigt. Redan i högstadiet tillverkade hon smycken av mycket skiftande slag i material som exempelvis melonkärnor och kätting! Intresset väcktes dock på allvar flera år senare när Maria arbetade som au pair i Berlin. På en marknad fascinerades hon av en man som satt och snurrade koppartråd till fantastiska ringar och örhängen. När Maria senare flyttade tillbaka till Sverige gick hon en kurs i silversmide, och de första smyckena hon tillverkade och sålde i en butik i Gamla Stan var i just tvinnad silvertråd. Marias smycken blev populära och såldes både på NK och på Designtorget.

Idag är Maria bosatt och verksam i Småland och driver där sin egen verkstad och butik. Nu presenterar drugge smycken 2013 års kollektion – en vacker och uttrycksfull kollektion med svensktillverkade smycken i ädla metaller, främst i silver men även i guld.

Foto: Hanna Rössner

Bric-a-brac i DV

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Bric-a-brac i Damernas Värld

2013-04-23

Tidigare i år släppte Bric-a-brac en bok med anledning av sitt 20-års jubileum. I senaste numret av Damernas Värld, nr 6 tipsar Damernas Värld om boken. Du hittar boken i Bric-a-bracs webshop – här!

Instagram

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Instagram

2013 -04-16

Glöm inte att du kan följa oss på Instagram! Vi uppdaterar varje dag med vad som händer bakom kulisserna på EKPR. Du hittar oss på Instagram/ekpr.

 

DK Presslunch

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

DYRBERG/KERN visar AW13

2013-04-11

Tisdagen den 9 april bjöd Gitte Dyrberg och Henning Kern, den karismatiska duon bakom DYRBERG/KERN, på exklusiv presslunch. Tack till alla som kom!

Se bilder från eventet här.

AnnaO

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

AnnaO ny kund hos EKPR

2013-04-08

Vi hälsar AnnaO välkommen till EKPR! Framöver hittar du AnnaO vackra kollektion i vårt showroom.

Mer information om AnnaO hittar du här.

 

Saponi – DV

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Laura Ashley i Damernas Värld

2013-04-03

Den här tiden på året är det dags att börja påta i trädgården eller plantera och göra vårfint på balkongen. Men visst sliter trädgårdsarbete lite extra på händerna? Brittiska Laura Ashley har  en trädgårdsserie som är speciellt framtagen för hårt arbetande händer. I senaste Damernas Värld, nr 5 , hittar vi bland annat handtvål och handcreme.

Mer information om Laura Ashleys trädgårdsserie hittar du på Saponis hemsida, här.

Bild från Damernas Värld. Styling: Lisa Pettersson Foto: Anna Kern

 

SHOWROOM

  • Presslån
  • Kollektionsgenomgångar
  • VIP-visningar
  • Produktplacering