Julhälsning & Öppettider

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

God Jul & Gott Nytt År!

2012-12-21

Vi på EKPR vill önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi har stängt under helgerna men öppnar som vanligt igen den 2 januari.

Bild: Ylva Skarp (ylvaskarp.se)

Ceannis & DK i DV nr 1

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Ceannis & DYRBERG/KERN i Damernas Värld

2012-12-20

Senaste Damernas Värld, nr 1, bjöd på många fin, fina pressklipp! Bland annat hittar vi Ceannis Chunky Throw i Lisa Petterssons snygga modejobb. Och visst har DV helt rätt! DYRBERG/KERNs svarta Swarovski-beströdda smycken är verkligen hetast under våren och sommaren 2013.

Mer information om DYRBERG/KERN hittar du här. Vill du veta mer om Ceannis klickar du här.

Foto Ceannis-bild: Calle Stoltz/Agent Bauer

 

ABBA – DV nr 1

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Abba Pure Performance Hair Care i Damernas Värld

2012-12-17

I senaste numret av Damernas Värld, nr 1, listar DV:s redaktörer sina skönhetsfavoriter. Vad glada vi blir när vi ser att Martina Bonnier, Damernas Världs chefredaktör och modechef, listar Abba Pure Performance Hair Care – Smooth blow dry lotion  som en av sina personliga favoriter.

Smooth blow dry lotion är ett bra tips för alla oss som har hårfönen som bästa vän men samtidigt vill ha ett mjukt och följsamt hår. Vill du veta mer om Abba Pure Performance Hair Care klicka här.

Foto: Helena Björck/Söderberg Agentur

BRIS

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

BRIS

2012-12-13

Vi närmar oss jul! Istället för julkort och julklappar skänker EKPR ett bidrag till BRIS med en önskan om att alla ska få en fin och trygg jul. BRIS är en ideell organisation som bistår utsatta barn och unga med råd och stöd. BRIS framhåller ett barnperspektiv och ser barn och unga som sina uppdragsgivare.

Läs mer om Bris här.

 

 

Glöggmys i snökaoset

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Glöggmys i snökaoset

2012-12-05

Vad passar inte bättre än ett glas värmande glas glögg en dag som denna då snön yr. I Allt om Mats Julspecial hittar vi Mill & Mortars goda glöggsirap. Blanda ut glöggsirapen med vin eller saft! Mer information om Mill & Mortar/Gåshaga Gourmet hittar du här

Av: Gunilla von Heland/Allt om Mat  Foto: Lina Eriksson

DOT – De-sign of time

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

DOT – DE-SIGN OF TIME

2012-12-05

DOT – DE-SIGN OF TIME, är ett nytt svenskt väskmärke som riktar sig mot en trendmedveten målgrupp som söker varaktighet i skinn och känsla. Här blandas tidlös vintage  med framtiden – allt i en skön mix som andas hållbarhet. Läs mer om DOT här

Milook – en ny shoppingupplevelse

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Milook – en ny shoppingupplevelse

2012-12-05

Milook är ett svenskt varumärke som grundades sommaren 2012 och som erbjuder dagens stressade kvinnor ett enklare sätt att handla kläder och accessoarer. Företaget arrangerar events där de bjuder in kvinnor som med hjälp av Milooks stylister lär sig att kombinera kläder och hitta sin egen stil. Varje event kombineras med ett föredrag om hur du skapar ett bra liv i balans mellan inre och yttre skönhet.

Till våren kommer försäljningskanalerna att utökas med en web-shop. Kollektionen innehåller 30-35 plagg med allt ifrån toppar, klänningar, byxor, kavajer och ytterplagg. Stilen är modern och enkel i fina kvaliteter som siden, linne och kashmir allt i grundfärger med en eller två accenter. Kollektionerna görs säsongslösa, d.v.s. att de går att använda såväl vår som höst. Nyheter kommer att läggas till basprodukterna löpande under året.

Bakom Milook står Lilian Arturen och Erika Berg Levin. Lilian har en lång erfarenhet inom modebranschen. Hon började som modell på 80-talet och har studerat design vid FIT, Fashion Institute of Technology i New York. Hon har även arbetat med design, inköp och produktion i flera svenska företag. Erika har en gedigen designutbildning och mångårig erfarenhet från design och produktion på olika svenska modeföretag.

Tillsammans ska de nu erbjuda en ny shoppingupplevelse anpassat för den moderna kvinnan och mannen. Mer information om Milook hittar du här

Vintage by Fé på Tillväxtsligans topp tio

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Vintage by Fé på Tillväxtsligans topp tio

2012-12-04

Göteborgsbaserade Vintage by Fés framgångar fortsätter. Almi Företagspartner rankar varje år svenska entreprenörer i Tillväxtligan. I årets Tillväxtsliga rankas Vintage by Fé som ett av de mest snabbväxande företagen i Göteborgsområdet. Vintage by Fé är det enda modeföretaget på topp tio och företaget har ökat sin omsättning med 241 %.

Vintage by Fé startades 2008 av Johanna Rautio och Nicklas Fahlström. Efter att i starten arbetat med främst smycken och accessoarer släppte Vintage by Fé sin första klädkollektion 2011. Succén lät inte vänta på sig och företaget har sedan dess varit en helhetsleverantör inom mode och accessoarer.

Tillväxtligan är en lista med de tio mest snabbväxande företagen i Sveriges olika län. Listan tas fram av Almi Företagspartner och för att kvalificera krävs följande:

- minst 5 anställda
- minst 5 mkr i omsättning
- ett positivt resultat
- sunda finanser
- organisk tillväxt

I slutet av året utses det mest snabbväxande företaget i länet till årets vinnare av årets Tillväxtliga. Syftet är att lyfta fram framgångsrika företag som inspiration för andra företag i regionen.

Vill du veta mer om Vintage by Fé, klicka här

SHOWROOM

  • Presslån
  • Kollektionsgenomgångar
  • VIP-visningar
  • Produktplacering