R.O.O.M. presenterar L:A Bruket shop-in-shop

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

R.O.O.M. presenterar L:A Bruket shop-in-shop

2012-11-29

R.O.O.M. har under hösten fortsatt sin expansion och samarbeten med nya och spännande varumärken. Sedan en tid tillbaka har L:A Bruket en egen shop-in-shop på plan 2 i PUB-huset, Stockholm. Här hittar du L:A Brukets kompletta sortiment av sköna tvålar, hudvård och kurbadsprodukter.

Tillverkningen av L:A Brukets tvålar och kurbadsprodukter sker i Varberg där kurbadstraditionen vårdats i 200 år. Ingredienserna i L:A Brukets produkter, som exempelvis tvålar och oljor, är ekologiskt framställda och innehåller inga artificiella konsistens-, färg- eller doftmedel.  Produktbaserna är framställda i en balans av olika vegetabiliska råvaror, eteriska oljor och örter. L:A Brukets produkter har en hög kvalitet, tydlig funktion, är vackra och doftar fantastiskt.

Mer information om R.O.O.M. hittar du här. Vill du läsa mer om L:A Brukets sortiment, klicka här.

Älskade Hem – Himla & Saponi

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Himla & Saponi i Tove Älskade Hem

2012-11-27

I dag har det spöregnat, blåst och stormat i Stockholm. Vad passar då inte bättre än att tända ett doftljus? I senaste numret av Tove Älskade Hem hittar vi doftljus från Himla och Waks/Saponi i härliga juliga dofter som t ex Apple & Cinnamon.

Det grafiska och snygga klippet är stylat av duktiga Theresia Parsby.

Stockholm Fashion Week – Retailers Collection

2012-11-23

 

Veckan har som bekant bjudit på Stockholm Fashion Week – Retailers Collection. Under veckan visade tre av våra kunder sina kommande kollektioner.På tisdagen visade Ceannis, som 2013 firar 10 år, sin SS13-kollektion i showroomet på Östermalm.

Och på Rehns Antikhandel på Sibyllegatan visade Himla sin färgstarka vår- och sommarkollektion.

På onsdagen var det Rustas tur att visa alla nyheter. Rusta bjöd som alltid på en fantasifull visning. Tack till alla som besökte visningarna under veckan!

 

Femina – Nic and Mel & Saponi

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Julklappstips i Femina nr 12

2012-11-21

I senaste numret av Femina hittar vi härliga julklappstips, bland annat Nic & Mels snygga fickur och ekologisk handtvål från Organic Homemade/Saponi. Så skynda och fynda och slipp julklappsstressen i december.  Mer information om Nic & Mel hittar du här och mer information om Organic Homemade och Saponis alla andra sköna produkter hittar du här 

Amelia – Ceannis & Himla

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Himla & Ceannis i Amelia nr 24

2012-11-12

Vi börjar veckan med lite inspiration för sovrummet. I Amelia nr 24 visas ett härligt ljust och sobert sovrum där du bland annat hittar linnepåslakan från Himla och kuddar och pläd från Ceannis.

Foto: Amelia

 

Rif Design – ny kund hos EKPR

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Rif Design – ny kund hos EKPR

2012-11-08

Rif Design är skapat för oss som inte kan hålla sig ifrån Marocko och allt som bjuds i överflöd där. Vi älskar ljuset, dofterna, färgerna, värmen och det nyfikna men fortfarande oförstörda i sättet att producera vackra handarbetade föremål för hem och trädgård.

Rif Design arbetar med små producenter, familjeföretag och enstaka hantverkare och får på så sätt världen att snurra i det tysta. Och kanske det viktigaste av allt, produkterna är rent hantverk, ingen massproduktion. Produkterna är alltid funktionella och ska kunna användas varje dag. En sittpuff att vila fötterna på, en skål för frukostflingorna, en vacker tofs för dörrhandtaget till den tråkiga toalettdörren, ett vackert tyg att drapera sängen med så du slipper bädda, en lustig lampa som lyser upp i höstmörkret.

Välkommen till en värld av vackra funktionella vardagssaker från hela den nordafrikanska delen av jordklotet. Känner du doften av kanel och kardemumma? Av vanilj och rosenblad? Av myrra och rött damm… då har du följt med oss till Marrakesh för en stund…

Rif Design startades 2006 och drivs av mor och dotter, Kerstin och Madeleine Eliasson. Nu hittar du ett urval av Rif Designs stora sortiment i vårt showroom. På vår bildbank hittar du högupplösta bilder.

 

SHOWROOM

  • Presslån
  • Kollektionsgenomgångar
  • VIP-visningar
  • Produktplacering