Ylva Skarp – Plaza Interiör

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Ylva Skarp i Plaza Interiör

2012-09-27

I Plaza Interiör, nr 10, uppmärksammas vår talangfulla kund Ylva Skarp. Ylva är formgivare och utbildad i kalligrafi. På kort tid har hennes sortiment vuxit och succén har inte låtit vänta på sig. Roligt tycker vi! Mer information om Ylva Skarp hittar du här

Styling: Cecilia Lindqvist. Foto: Rostam Zandi

Durance – Jul

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Durance Jul 2012

2012-09-26

Även i år presenterar Durance en härlig julkollektion. I kollektionen hittar du bland annat Scented Bouquets och doftljus med braseffekt i dofterna Cinnamon- Orange och Beneath the Christmas Tree. Produkterna levereras i vackra förpackningar. Du hittar alla bilder på Durance julkollektion på vår bildbank.

 

Bric-a-Brac i Amelia

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Bric -a-Brac i Amelia

2012-09-25

I Amelia nr 19 hittar vi Bric-a-Bracs fina blus, Bleriot. Härligt jobb av Åsa Hellberg! Foto: Marcus Oliveras /oliveras.se

Vill du veta mer om Bric-a-Brac, klicka här

ECHO – Pop Up Store

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Echo Design pop-up-store på Åhléns City

 2012-09-20

Den 3-23 oktober kommer det kreativa varumärket Echo Design att ha en Pop Up butik på Åhléns City i Stockholm. Butiken kommer att ligga vid mitt-entrén på Klarabergsgatan.

- Vi har valt att exponera Echo Designs handskar med en Pop Up Store på Åhléns City eftersom vi tror att det är ett perfekt forum att visa våra produkter och att kunden kommer att överraskas, säger Martin Johnson Albhin på Echo Design.

Echo Design presenterar ett färgglatt spektra av handskar i ull, skinn och kashmir som med det speciella eLink tyget på pekfinger och tumme gör att du kan använda din Iphone, Ipad eller annan pekskärm utan att ta av dig handsken. Echo Design har skapat en handske som är unik på marknaden och sätter därmed en helt ny standard på funktionalitet, färg, form och design. Det finns få begränsningar i urvalet av färger som cerise, turkos, orange och lila eller klassiska färger som grå, brun och svart.

Echo Design har funnits i USA sedan 1920 och är ett ledande designföretag med ett brett sortiment inom sjalar, handskar och heminredning. I dag finns Echo Designs produkter i mer än 2000 butiker i USA, Japan, England, Norge, Frankrike och nu även i Sverige. Echo Design producerar också accessoarer till världskända Ralph Lauren.  I Sverige är Åhléns City, NK, Thernlunds, Stenströms och Mac butikerna några av Echo Designs många återförsäljare.

DYRBERGKERN – DV klipp

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

DYRBERG/KERN i Damernas Värld

 2012-09-20

DYRBERG/KERN landar årets kanske snyggaste pressklipp i DV nr 11. Snyggt och inspirerande jobb av Malin Thorngren. Foto: Kristine Wreyford. Mer information om DYRBERG/KERN hittar du här.

Rusta – Inomhusfärg

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Rusta satsar på färg

 2012-09-18

Efter att ha förbättrat hela utefärgssortimentet vänder Rusta nu blickarna inåt och tar ett helhetsgrepp på inomhusfärg och tillbehör. Väggfärgen utökar sin palett och erbjuder 18 moderiktiga kulörer med förbättrad kvalitet. Färgen baseras nu på modern PVA-latex med bättre täckförmåga och viskositet som följd.

Även lackfärg, takfärg och spackel samt målartillbehör har setts över och fått en betydligt högre kvalitetsnivå med ett nytt designuttryck. Fokus har lagts på att ta fram prisvärda produkter som är enkla att arbeta med för Rustas kunder och ger ett bra resultat.

R.O.O.M. – Höstens Interiörer

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Höstens interiörer på R.O.O.M.

 2012-09-18

I drygt två och ett halvt år har R.O.O.M. funnits på PUB och har under tiden blivit ett självklart val för inredningsintresserade i Stockholm.  R.O.O.M.’s egen produktion har ökat kraftigt, allt ifrån det runda soffbordet R38 i ek, stolen Michelle i orange till blocktryckta textilier.

Höstens interiörer på R.O.O.M. har tagit inspiration av det äkta och det långsiktiga vilket har påverkat valet av miljöernas möbler och materialval. Läs mer om höstens utställning här

 

 

High Fidelity – Lutron

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

High Fidelity presenterar Lutron HomeWorks QS

 2012-09-12

I över femton år har High Fidelity försett Sverige med de bästa helhetslösningarna inom ljud, ljus, bild och multiroom för hemmet. Nu presenterar High Fidelity den nya generationen ljussystem, HomeWorks QS, från det världskända ljusföretaget Lutron HomeWorks.

Ljussättning är kanske det viktigaste när det gäller att skapa stämningar. Oavsett vilken känsla du vill att ditt hem ska inge så går i dag allt att ”ljusdesigna”.  Lutrons produkter justerar intensiteten i praktiskt taget alla typer av ljus, och de är fortfarande i dag, det enda företag som erbjuder lösningar för att kontrollera både dagsljus och elektrisk ljus. För att kontrollera dagsljuset har Lutron ett stort sortiment med effektiva, eleganta och ibland elektriska eller batteridrivna gardin- och persiennlösningar. Det nya intelligenta ljusstyrningssystemet gör också att du sparar energi jämfört med ett traditionellt elsystem.

High Fidelity är en av få utvalda svenska återförsäljare av det nya ljusstyrningssystemet HomeWorks QS från Lutron.

High Fidelity startades i sin nuvarande form för femton år sedan och från sin butik på Karlavägen 42 i Stockholm säljs exklusiva ljud, bild, multiroom och ljussättningssystem till framför allt privatpersoner.

Ko-Ko-No – Rosa Bandet

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

 

Ko-Ko-No´s unika samarbete med Bröstcancerfonden

 2012-09-12

För sjunde året i rad tar Ko-Ko-No fram egendesignade berlocker och säljer till förmån för Bröstcancerfonden.

- I år har vi valt att göra Rosa bandet som en ring. Ringen är ändlös och symboliserar samhörighet, gemenskap och evighet. Ringarna har olika rosa nyanser och varje ring bär dessutom ett vackert ord: Hope, trust, faith, warmth, sense, säger Caroline Crafoord.

Ringarna säljs av våra återförsäljare, men finns också hos landets Bröst Cancerföreningar. De kommer att finnas till försäljning under oktober. Ringarna kommer finnas i två storlekar: den lilla passar att hänga på en kedja och den stora kan användas som hänge eller bäras som fingerring.

Ringen är i rodiumplätterad mässing och målad för hand i olika rosa emaljfärger

Pendant Rings Pink Ribbon Large: 2 cm i ytterdiameter, 149 kr, 20 kr går till BRO

Pendant Rings Pink Ribbon Small: 1,5 cm i ytterdiameter, 99 kr, 10 kr går till BRO

Gåshaga Gourrmet – Söta Köket

Filed Under Okategoriserade | Kommentering avstängd

Gåshaga Gourmet lanserar Mill & Mortars bak- och dessertserie

2012-09-11

Delikatessföretaget Gåshaga Gourmet fortsätter att utöka Mill & Mortars gourmetkryddsortiment och lanserar nu bak- och dessertserien ”Det Söta Köket” samt flera nyheter i det ekologiska mandelsnackssortimentet, nutty MUNCH.

Ekologiskt Lakritspulver från Kalabrien och Vaniljpulver från Ndali vaniljstänger samt Hallon-, Björnbär-, och Blåbärspulver är nyheter i den del av kryddsortimentet från Mill & Mortar som vi kallar det söta köket. Nyheterna kompletterar sortimentet för bakning och dessertmatlagning som redan består av baskryddor såsom ekologisk kanel, kardemumma och vaniljstänger.

 - Cupcake- och macarontrenden har kommit till Sverige, och vi märker en stor efterfrågan på kvalitetsråvaror för smak- och färgsättning till bakning. Nyheterna vi lanserar nu är ekologiska och viltskördade produkter helt utan tillsatser eller färgämnen, säger Lotta Ankarcrona, som tillsammans med sin man Fredric äger och driver Gåshaga Gourmet.

Utöver Det Söta Köket, lanseras nu nya mandelsmakerna Apelsin & Honung och Citron & Havssalt som en del av nutty MUNCH, Mill & Mortars serie med ekologiska gourmetmandlar, vinnare av den tyska ekomässan BIOFACHs ”bästa nyhet” i februari 2012. Till julen 2012 lanseras även en vit och en röd glöggsirap sammansatt av Mill & Mortars ekologiska kryddor.

 

Next Page →

SHOWROOM

  • Presslån
  • Kollektionsgenomgångar
  • VIP-visningar
  • Produktplacering